Vistabel lindrar olika besvär

Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

Vistabel är ett muskelavslappnande medicinskt ämne, som är väl beprövad, då den har används i flera årtionden. Substansen som idag är vanlig inom den esteriska branschen, har många användningsområden. Till exempel används den förutom för att förminska rynkor som har uppkommit vid anspänningar i ansiktet även mot åkommor som svettningar under armar och i handflator.

Dessutom kan det användas om man gnisslar tänder eller har migrän. Att man gnisslar tänder kan bli ett stort problem, då man irriterar tändernas rötter, vilket kan ge upphov till tandvärk. Migrän är något som också är högst irriterande, allra helst om man får det ofta, vilket kan innebära att man får avstå från många aktiviteter.

Vistabel injiceras i mycket små mängder med en väldigt tunn nål som inte ger mer obehag än jämförelsevis ett stick från en mygga. Substansen verkar muskelavlappnande genom att den blockerar nervimpulserna dill de muskler som man behandlar. Om man har besvär med tandgnissel eller migrän, är det här en enkel metod för att lindra eller bli kvitt dem. 

Själva behandlingen tar från 5 till 20 minuter, där resultatet börjar märkas efter 3 till 5 dagar och man når full effekt efter ca 7 dagar. Den här behandlingen håller oftast i 3 till 4 månader, men om man därefter upprepar behandlingen brukar resultatet hålla längre.

Proforma Clinic är en klinik där de bland annat utför behandlingar med Vistabel. Som kund blir du här automatiskt medlem i deras exklusiva sällskap och som trogen kund får du rabatterat pris de behandlingar du gör. Här kan du också få andra kirurgiska ingrepp utförda. När det gäller ansiktet kan de göra näsplastik och pannlyft. Vid bröstoperationer kan de förstora och förbättra bröstens form eller göra brösten mindre. Många gånger kan stora bröst ge besvär från nacke, axlar och rygg. Det är vanligt att brösten blir större om man använder p-piller, går upp i vikt eller vid en graviditet.

Eva Olsson