Väldigt vanligt med sexleksaker

Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

Visste du att varannan kvinna i USA har använt en sexleksak någon gång i sitt liv? Detta visade en studie som gjordes nyligen. Sexleksaker är vanligare än vi tror och har nu blivit en lika standard sak att ha hemma som en TV eller en bokhylla. Fler människor än någonsin köper sexleksaker i dagens samhälle. Man kan tänka sig att internet och dess anonymitet har mycket med detta att göra. Speciellt runt Alla Hjärtans Dag brukar försäljningen flyga i taket. Allt visar på att intresset för att krydda till sexlivet bara blir större och större för varje år. Man behöver alltså inte skämmas för att vilja ha det där lilla extra till sovrummet. Det finns ju dessutom så mycket roligt att välja mellan idag. 

 

Sexiga kläder till sovrummet

Det finns jättemånga hemsidor på internet där man kan köpa sexleksaker, och utbudet är enormt. Även andra sextillbehör brukar säljas på dessa hemsidor, som till exempel fetishkläder. Det är sexiga outfits som man kan införskaffa när man vill krydda till det i sovrummet där hemma. Har din partner till exempel alltid drömt om att ha sex med en sexig sjuksköterska? Då kan du köpa en sexig sjuksköterska-kostym och klä upp dig. Andra exempel på upphetsande fetishkläder är latexkalsonger, grenlösa trosor, stringtrosor och höfthållare. 

 

 

Den mest populära sexprodukten

Så vad är det vi köper mest utav när det kommer till just sexleksaker? Man kan ju tro att det borde vara den klassiska dildon, men det är faktiskt inte sant. Den mesta populära produkten inom sexleksaksbranchen är glidmedel och det kan man ju faktiskt förstå. Glidmedel kan till och med vara en sådan sak som många människor behöver för att ens ha sex överhuvudtaget. Visst kan man använda sig utav olivolja och andra naturliga alternativ, men inget slår ett glidmedel av riktigt bra kvalitet.

patrick pettersson