Skicka smidigt med DHL

Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

Det kan finnas många tillfällen när man kan vara i behov att skicka ett paket eller annan typ av försändelse. Idag när vi inte kan åka och röra oss på samma sätt på grund av det rådande läget i Sverige och hela världen så är vi kanske mer beroende än någonsin att postgången fungerar bra. 

Inom vissa yrken har man till exempel helt fått byta strategi, som till exempel säljare. Från att vara ute på fältet och träffa kunder, visa produkter och sälja får de nu sköta det allra mesta via telefon och mail från ett fast kontor. Det gör att de kan behöva skicka dokument som ska skrivas under eller kanske produktprover som kunderna kan kika på.

Även privat kanske många skickar fler paket än vanligt nu. Då man inte kan resa och hälsa på släkt och vänner på samma sätt villl man kanske skicka en hälsning till födelsedagen eller till studenten. 

Dhl är ett välkänt fraktbolag för många. De har funnits länge på marknaden och är väl etablerade. Med dem kan man skicka både mindre och större paket, pallar och andra försändelser på många olika sätt. Hur man väljer att skicka sitt paket beror till exempel på hur snabbt man vill att det ska nå fram.

Idag kan man också följa paketets gång tills det når mottagaren, vilket kan vara skönt om det ska skickas långt. På paket.se kan man ta del av DHL:s tjänster. Här kan man enkelt fylla i information om försändelsen och mottagaren och få fram de bästa alternativen på bara några minuter. Därefter väljer man det alternativ som man tycker är bäst och kan sedan boka frakten för sitt paket. Genom att använda paket.se får man dessutom billigare alternativ än om man skulle ha bokat sin frakt direkt hos DHL. När man bokar sitt paket direkt hos företaget betalar man nämligen även för kundservice, vilket man alltså inte behöver göra här och får på så vis billigare fraktalternativ. 

Jenny Olsson