Skaffa en personlig frisör

11 augusti 2019 jonas olsson
Skaffa en personlig frisör

När du bokar tid hos frisören är det inte bara en ny frisyr eller hårklippning du kan få.Om du till exempel väljer att besöka en inspirerande och engagerad frisör i Borås som gillar sitt jobb och som dessutom tar emot dig i en mysig och trevlig salong, blir ditt frisörbesök något extra. Det där personliga engagemanget kombinerat med yrkesskicklighet är något du som kund uppskattar. Du vet att du är snygg när du går därifrån, men du har också haft en trevlig personlig upplevelse.

 

Sätt färg på håret

En klippning kan göra underverk, det har du säkert upplevt flera gånger. Det behöver bara vara någon centimeter av håret som faller för saxen, men det gör stor skillnad. När du ser på håret som hamnat runt din stol innan lämnar salongen kan du rentav bli förbluffad. Var det lönt att bara klippa av så lite? Svaret är ja. En klippning fräschar upp och ger dig ett vårdat utseende. För att inte tala om vilken effekt hårfärg kan ge. Din frisör tycks kunna trolla, men mycket av hemligheten ligger förstås i att ha högklassiga produkter. Färgen ger inte bara färg, den ger också näring och glans. Ditt frisörbesök är en totalupplevelse som får dig att känna dig fin. 

Din nya look

Att etablera en personlig kontakt med en skicklig frisör är mycket viktigt, oavsett om det gäller klippning, färg, slingor eller permanent. Genom att du har varit där flera gånger känner frisören till hur ditt hår fungerar och kan göra det lika snyggt vid varje tillfälle. Men med kompetens och skicklighet kan frisören också fånga upp dina önskningar om du vill göra en förändring, få en ny frisyr eller en ny look. En frisör har ett tränat öga för vad du skulle passa i och förmåga att genomföra just denna klippning. Passion för jobbet, helt enkelt.

Fler nyheter