Rädda företaget med ett modulhus

26 april 2021 Lily Hansen
Rädda företaget med ett modulhus

En dag går det inte längre. Ni måste ta tag i en sedan länge uppskjuten renovering av företagets lokaler. Men det blir ju aldrig rätt tid att göra det. De där lugnare veckorna kommer aldrig. 

Och de där veckorna på sommaren som verkar så rimliga att renovera på är ju alltid för få. Nej, nu får det faktiskt bli av. Men hur ska ni göra för att kunna fortsätta driften och erbjuda er personal vettiga lokaler att arbeta i?

Det är där ett modulhus kommer in i bilden. Det är en slags byggstenar som går att sätta ihop precis som ni själva vill, med kök, kontor, möteslokaler, omklädningsrum, duschar med mera. Moduler som ni kan sätta ihop precis som ni själva vill och som ni dessutom kan hyra. Ni behöver inte lägga tid, energi och pengar på att skapa något tillfälligt, hyra in er i andra lokaler eller sitta på något som ni måste sälja i efterhand.  

 

 

Så länge ni vill

Möjligheten att bygga ihop modulerna precis som ni vill kan göra att ni till och med får trevligare och mer funktionella lokaler än vad ni hade förut. Kanske kan det ge en fingervisning gällande utökade ytor eller användning av de ytor ni redan har. Och många är de moduler som blivit uthyrda och sedan blivit köpta eller fått stå kvar i åratal. Helt enkelt för att kunden har upptäckt hur smidigt och bra det är.

Men generellt sett så brukar man hyra modulerna på en kortare period, som under en renovering och liknande. Det innebär att det är lätt att hyra in dem och lika lätt att avsluta hyresperioden. Ni behöver inte heller lägga stor energi på markarbeten, rördragningar med mera när modulerna ska sättas på plats. Det finns enkla lösningar som gör att såväl placering som framdragning är enkel att få till.  

Fler nyheter