Njut på ett trevligt spahotell

15 oktober 2021 Lily Hansen
Njut på ett trevligt spahotell

editorial

Hur slappnar man egentligen av på bästa sätt? Idag är så många uppe i varv ständigt att det är svårt att hitta knappen där man bara kan slappna av. Har man tid över sitter man för det mesta och kollar mobilen eller paddan. Gör man inte det hittar man på något annat att göra. Trots att både kropp och själ ibland mår bra av att bara få slappna av, ta det lugnt. Inte kolla in i någon skärm, eller ha en massa måsten. Bara slappna av och ta hand om sig själv. 

Var gör man inte det bättre än på ett spa? Namnet spa kommer från de latinska orden ‘’Salus per aqua‘’ som betyder hälsa och läkning genom vatten. Det finns en massa olika detoxkurer du kan ta för din kropp på spaet. Kanske en härlig massage med varma stenar? Eller sitta i ett varmt härligt bubbelbad och bara njuta av livet? På spaet kommer man inte att bli uttråkad, och trots det är det ren avslappning. 

 

Ett kärleksfullt paket

En annan sak som är helt perfekt med att gå på spa är såklart att dela det med någon. Vare sig man ska gå med sin kärlek, familj eller vän. Det finns till och med paket man kan köpa där olika saker ingår. De har olika inriktningar beroende på vem du åker med. Gör det till en hel helg och var på hotell under tiden. 

Det finns spa överallt i landet. Man behöver inte just stanna i staden man själv bor i. Kanske finns det en del av Sverige du väldigt gärna vill uppleva? Då passar det perfekt att kolla efter ett spa i den staden. En kombination av spa, Hotell och väldigt god mat. Då mår man bra, man lever och man unnar sig själv lyx och avslappning som alla förtjänar.

Fler nyheter