Mysiga hotell i Ekerö

23 november 2020 Lily Hansen
Mysiga hotell i Ekerö

Att uppleva Sverige har blivit något av en sport för svenskar idag. Det finns sidor på nätet som fokuserar helt på svenska smultronställen. Anledningen är enkel. Det är perfekt när man inte kan resa till varmare länder. För att kunna njuta ordentligt behöver man en plats att mellanlanda på. 

En sådan är Ekerö där det på orten finns mysiga hotell. Här kan man oftast välja mellan allt från standardrum upp till fyrbäddsrum, vilket är perfekt för familjen på äventyr. Barnvänliga frukostar serveras och det finns alternativ för den som äter alternativ kost. Parkering och Wifi är några andra saker som är önskvärda vid val av hotell. 

Vad ska ett mysigt hotell kunna erbjuda sina gäster? Surfa in på http://malarohotell.se/. Hitta information om vad som finns på hotellet. Där hittar man även information om vad som finns i omgivningarna så att man inte missar något.

 

Att njuta av utomhusliv

Visst är det sant som man säger? Det finns inget dåligt väder. Det handlar bara om att klä sig rätt och ge sig ut och upptäcka. Sådana platser finns det gott om i och runt Ekerö. Vad sägs om att njuta upplevelser av det helt naturliga slaget.

Besöker man orten på sommaren lockar den blå lagunen. En vacker sandstrand med klart blått vatten. En plats som inbjuder till sköna bad, lekar och fikastunder med vänner och familj. Bokar man hotell i Ekerö på vintern är det ett perfekt tillfälle att ta sig några åkturer i Ekebyhovs slalombacke.

 

 

Nära till storstaden

Blir man sugen på lite storstadspuls ligger Stockholms innerstad endast 20 minuter bort. Här finns restauranger, affärer, museum och mycket mera. Vill man kan man spendera tid med att bara titta på folk och njuta av storstadspulsen. Varför inte slå sig ner på en uteservering och insupa atmosfären med en god kopp kaffe i handen?

Fler nyheter