Med tryckluft sexleksaker levererar som de ska

28 juni 2022 Lily Hansen

editorial

Bengt och Agneta hade visserligen varit gifta i femtio år, och var på väg att skiljas. Men det betydde inte att det inte skulle inhandlas julklappar. De var inte överens om mycket. Men de var överens om att det var viktigt att hålla på former och traditioner. 

Ingick de i ett formellt äktenskap, så var det julklappar som gällde. Med rim och personlig hälsning. Däremot tänkte Agneta inte försitta chansen att trycka till Bengt lite grann. Skilsmässopappren var trots allt inlämnade av en anledning.

 

En julklapp till nästa brukare

Agneta passade naturligtvis på att beställa några produkter till sig själv också, när hon var inne på hemsidan. Faktiskt precis exakt en likadan sak som hon tänkt slå in i paket till Bengt. Hon började fundera ut rimmet redan när hon tryckte igenom beställningen.

“Här kommer en rolig grej, som du kan ge till nästa tjej. Den lär hon behöva, God Jul från Agneta.” Agneta skrattade gott åt sitt eget skämt. Hon hade beställt en av storsäljarna i produktkategorin “tryckluft sexleksaker”. Nu tillbringade hon alla resterande veckor fram till jul med att försöka föreställa sig Bengts min när han öppnade paketet. 

tryckluft sexleksaker

 

En lustfylld present till dig själv eller någon annan 

Oavsett om du vill vara generös mot nästa flickvän som råkar ut för ditt ex, eller om du vill ge dig själv en bra present så är faktiskt en sexleksak med tryckluft inte någon dum idé. Det hävdas att en sådan ger kvinnor de allra mest optimala och starka orgasmer som de kan tänkas få.

I dag är sexleksaker inte längre tabu att ge bort i present. I själva verket är det oftast som present de flesta kvinnor får sin första sexleksak. Och när de väl fått upp ångan är det enkelt att botanisera vidare i sortimentet av alla fantasifulla produkter som finns på lustmarknaden.

Fler nyheter