LED-gatubelysning lyser upp din vardag

30 maj 2022 jonas olsson
LED GATUBELYSNING

editorial

Att bo i Sverige är inte alltid lätt. Sommaren är visserligen ljus och ljum långt in på nätterna, men resten av året kan mörkret kännas begränsande. Framför allt om man vill vara utomhus. Svenskarnas friluftsintresse växer och allt fler väljer att trotsa mörkret och njuta av naturen även under andra delar av året. Men hur skulle det se ut om elljusspår, lekplatser, parker och parkeringsplatser helt saknade belysning? Då känns det plötsligt inte lika tilltalande att spendera en novembereftermiddag i det fria. 

Att leva i ett land där mörker råder en stor del av året ställer högre krav på utomhusbelysningen. Att ta en löptur genom en becksvart park eller gå hemåt över en mörk parkering känns för de flesta väldigt otryggt. Och att låta barnen leka på en mörk lekplats där de plötsligt inte syns alls är både obehagligt och farligt. Upplysta utomhusområden är trygga, praktiska och bjuder in till aktivitet, liv och rörelse. De avskräcker dessutom bovar och banditer. Läs mer om belysningens betydelse och beställ gatubelysning på: https://ledmegastore.se/19228-led-gatubelysning.

 

LED GATUBELYSNING

Varför LED?

De flesta gatlyktorna i Sverige är LED-lampor och det är lätt att förstå varför. LED-lampor är mycket energieffektiva och det gör dem därför både miljövänliga och ekonomiska. Lamporna på ledmegastore.se är givetvis anpassade efter svenskt väder och tål både regn och snö, samtidigt som de har flera års garanti och är i stort sett underhållsfria. 

Skulle du ändå vara osäker på något finns det en professionell och trevlig kundtjänst som gärna hjälper till och guidar rätt. Med LED-lampor väljer du själv vilken ljusbild du vill ha eftersom de finns både som neutralvit och kallvit. Båda ger ett klart och ofärgat ljus som verkligen lyser upp området. Armaturerna ger ljusspridning upp till 110 grader, vilket gör att ett stort område lyses upp. Det behövs alltså inte så många lampor. Gör din utemiljö tryggare och mer välkomnande redan idag!

Fler nyheter