Laga tänderna med akuttandvård i Odenplan

22 augusti 2021 jonas olsson
Laga tänderna med akuttandvård i Odenplan

Hela livet förlorar sin rytm när du är i behov av akut tandvård. Oavsett om dina tänder gör ont för att du slagit ut en tand, bitit i någonting hårt så att en tand spruckit eller om du helt enkelt bara borstat så dåligt att din karies till slut tagit ut sin rätt. Smärtan är olidlig. Det påverkar allt du gör.  

Förutom tandvärken får du ont i huvudet och blir febrig. Det går inte att leva ett normalt liv med tandvärk. Det här måste du göra någonting åt. Gärna igår. Men eftersom igår har varit får det vara snarast möjligt. 

Det är ingen dålig idé att söka upp en mottagning som erbjuder Akuttandvård i Odenplan. Det är tvärtom en väldigt bra idé när du mår som du gör. Helt ärligt finns det verkligen inget lämpligare ställe att gå till när din tandvärk är av sådan akut karaktär att du inte längre vet vart du ska ta vägen. 

 

Som att bli fängslad i Guantanamo

Allt du vet är att det här inte är hållbart längre. Du måste träffa en tandläkare. Nu. Det går inte att leva på soppa och lida av konstant smärta i munnen. Det låter som ett straff lindrigare än att dumpas i en fängelsehåla på Guantanamo Bay utan någon chans till rättegång. Men nu är du inte i Guantanamo. Du är på Odenplan, och har alla möjligheter i världen att få den tandvård du behöver. Trots att läget är väldigt akut. 

Trots att du alltså lider så av tandvärk är du i en privilegierad position. Hade du varit på Guantanamo, som det jämfördes med ovan, då hade du aldrig fått någon tandvård. Du hade fått vänta på att alla tänder trillade ur munnen på dig. Hårda bud. Men det är bud du som sagt inte behöver ta. Tack vare akuttandvården på Odenplan. Ta för dig. 

Fler nyheter