Iloq i Örebro hjälper er med installationen

22 oktober 2020 Lily Hansen
Iloq i Örebro hjälper er med installationen

En nyckelfri vardag, vem vill inte ha det? Du kan få det så. Med hjälp av Iloq slipper du tänka på nycklar. Oron över vem som hittar dina tappade nycklar är som bortblåst. Du behöver inte heller göra något drastiskt som att byta lås. Allt detta slipper du om du väljer att installera Iloq. 

 

Vardagen blir lite enklare

Hur många gånger har man inte känt stress över sina nycklar? De är ju så små och enkla att tappa. Dessutom innebär det en säkerhetsrisk att tappa dem. Ni vet nämligen inte vem det är som hittar dem. 

Om ni istället väljer att installera Iloq så kommer ni att använda er av en liten bricka. Denna brickan är installerad som din nyckel. Detta är något mycket positivt. 

Skulle du t.ex. tappa din nyckel så är det inga problem. Då avregistrerar du den enkelt med hjälp av en dator eller din telefon. Du kan dessutom registrerar in en ny därifrån. Med andra ord är det ingen fara ifall du skulle tappa den. 

 

Passar överallt 

Iloq passar i alla bostäder, men framförallt passar det utmärkt i ett lägenhetskomplex. Det kommer ge en stor trygghet till de boende där. Ett lägenhetshus innebär nämligen flera potentiellt borttappade nycklar. Har de istället tappat bort en bricka så är det bara att avregistrera den så att den inte fungerar längre. 

Ska någon flytta från huset och den inte har koll på var alla nycklarna är så gör inte heller det något. Har ni Iloq så avregistreras bara den nyckeln som inte lämnas igen. Det är inte svårare än så. 

Det går även att göra en tillfällig nyckel hos Iloq. Ska ni ta emot främmande eller hantverkare medans ni inte är hemma så är det väldigt praktiskt. Sök efter Iloq i örebro så kan de hjälpa er att installera Iloq idag. 

Fler nyheter