Högtflygande planer för 2021

21 januari 2021 Mikael Barani
Högtflygande planer för 2021

Det gäller att ha planer här i livet. Annars är det lätt hänt att man blir del av någon annans planer. Eller som det brukar heta: ”Jobbar du inte för din egen dröm så jobbar du för någon annars dröm.”

Visst kan det tyckas svårt att känna sig inspirerad i de tider som vi lever i idag. Världen är rätt galen för stunden och det känns lite som att reglerna på något sätt skrivs om i detta nu.

Hitta nya höjder i livet!

Hur vi tar oss vidare är som vanligt upp till oss själva. För någonstans skapar vi vår egen verklighet.

Visst måste vi förhålla oss till vår omvärld, men samtidigt så gäller det att våga stå för sin sak. Hur skulle annars personligheter som Elon Musk, Elbert Einstein och Rosa Parks ha kunnat förändra världen? Det gäller helt enkelt att våga gå emot strömmen när man känner i kropp och själ att det är precis vad som behöver göras. Även för oddsen är svåra.

För det är vi själva som måste uppsöka de nya perspektiven.

Eller för att vara ännu tydligare: Vi måste våga uppsöka de nya perspektiven. Många gånger är det nämligen obekvämt att hitta nya vyer och sätt att se på livet. För viss pirrar det till exempel i magen när man inleder en färd med en varmluftsballong från Dreamballoon.se?

Det är detta pirr som man ska använda som kompass här i livet. Det mesta som är värt något skapar nämligen denna känsla i magen. Det gäller allt från nervositeten inför en date till känslan som man har när man ska på en arbetsintervju eller pitcha en idé till potentiella investerare.
Dock finns det sanning i orden ”Friskt vågat – hälften vunnet.”

Att uppbåda mod nog till att trotsa sina rädslor skapar nämligen en självkänsla som är bärande i resan mot framgång.

Fler nyheter