Få scalp micropigmentation med perfekt resultat i Malmö

Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

För många är håret och frisyren en viktig del av utseendet och kan dessutom ha stor påverkan på självförtroendet hos individen. För den som börjat bli tunnhårig eller märkt att hårfästet börjat krypa uppåt kan det därför kännas riktigt jobbigt. 

Det finns många olika produkter och behandlingar som säger sig öka hårväxt men det finns aldrig några garantier för att det kommer att fungera. Vilket kan resultera i att en person lägger ut massor av pengar på en produkt eller behandling som inte ger något synligt resultat överhuvudtaget. 

Scalp Micropigmentation, en behandling som fungerar

En metod som har blivit populär under den senaste tiden är Scalp Micropigmentation, även kallad mikropigmentation eller SMP. Det är en avancerad behandlingsmetod mot högt hårfäste och tunt hår som skapar en naturtrogen 3D-simulering av små korta hårstrån i hårbotten. Illusionen är så realistisk att det inte går att märka skillnaden mellan äkta hår och Scalp Micropigmentation. 

Hjälper mot olika besvär

Efter bara en behandling syns ett tydligt resultat som kan hjälpa bland annat den som lider av skallighet, tunt hår och högt hårfäste. För den som är helt eller delvis skallig så går det med hjälp av skalp micropigmentering skapa en visuell 3D effekt som liknar ett kort rakat hår. För den som lider av tunt hår så kan en SMP behandling reducera den synliga kontrasten mellan hår och hud, vilket skapar en illusion av större densitet och fylligare hår. 

Högt hårfäste är något som kan få människor att se äldre ut än vad de faktiskt är, med skalp micropigmentering är det möjligt att kamouflera precis det området som ligger till grund för besväret och gör att det smälter in med hårfästet samt ger en yngre look.

En erfaren hårklinik

Aesthetic är en hårklinik som erbjuder Mikropigmenterings-behandlingar vilka utförs av de skickligaste behandlarna med specialisering inom 3D-hårpigmentering. De använder sig enbart av de bästa organiska pigmenten till sina behandlingar vilket gör att du som kund kan vara säker på ett perfekt resultat av mycket hög kvalité. Läs mer på www.aesthetic-smp.com/sv/.

Cecilia Olsson