Få en boost i sexlivet med hjälp av sexleksaker

26 februari 2020 Cecilia Olsson
Få en boost i sexlivet med hjälp av sexleksaker

I början när man träffar en ny partner får man lätt känslan av att man vill ta på honom eller henne hela tiden och man har i regel väldigt mycket sex. Men efter ett tag är det tyvärr vanligt att den känslan mattas av och man suktar inte lika mycket efter att spendera hela dagarna i sängen tillsammans med sin partner. Det finns dock några saker man kan göra för att få ett bättre sexliv igen.

Det är väldigt viktigt att mysa med varandra eftersom det är ett tydligt och trevligt sätt att ge uttryck för sin kärlek. Att sova nakna möjliggör full kroppskontakt. Klär man av sig helt naken innan man hoppar ner under täcket kan bara vetskapen av att den andres nakna kropp ligger bredvid göra att man blir upphetsad och om inte annat är det väldigt mysigt att ligga hud mot hud.

TV:n är tyvärr något som ofta kan ställa till det när det kommer till sexlivet. Visst är det ett perfekt tillfälle att mysa framför TV:n, men att sitta hela kvällarna och stirra på den gör att man går miste om viktig tid tillsammans. Stäng av TV:n och spela ett spel, ta en promenad eller drick ett glas vin och prata med varandra istället. Att prata och umgås är väldigt viktigt för att kunna läsa av den andra och känna närhet på mer än bara den fysiska nivån.

Prata med varandra även i sängen. Genom att säga vad man vill göra med den andra och utrycka vad man tycker är skönt kan det ge extra njutning. Talar man om redan på morgonen vad man vill göra med sin partner på kvällen så kan hela dagen kännas som ett långt förspel.

Sex leksaker som kan vara till hjälp när man vill piffa till sexlivet lite är en sexgunga, penisring, en fjärrstyrd vibrator, ett vibratorägg, handbojor eller piskor. Olika varianter av dessa produkter samt mycket mer hittar man hos Lovebuddy.se.

 

Fler nyheter