Ett dokumenthanteringssystem som tillåter företaget att vara mer tidseffektivt

28 april 2021 Cecilia Olsson
Ett dokumenthanteringssystem som tillåter företaget att vara mer tidseffektivt

I ett företag hanteras dagligen mängder av dokument, vare sig det hör till kärnverksamheten eller ej. Pappersarbete är helt enkelt något som hör till att vara företagare oavsett om man tycker om det eller inte. Genom att använda sig av elektroniska dokument så långt det är möjligt kan man åtminstone slippa hundratals pärmar som tar plats i lokalerna, men för att kunna hålla ordning och ha kontroll krävs ett bra system.

Att hitta rätt dokumenthanteringssystem för företaget är något som kan ha stor inverkan på effektiviteten och ordningen bland alla dokument. 

Smidiga lösningar sparar tid

Med hjälp av Tabellae’s dokumenthanteringssystem får man alltid lätt och snabb tillgång till sina dokument och kan därmed enkelt hitta rätt dokument precis när det behövs, något som är avgörande för effektiviteten. Det är en mycket smidig lösning som gör att företagets medarbetare slipper lägga en massa onödig tid på att hitta, hantera och kontrollera dokument. 

Mjukvara som är kompatibel med de flesta ERP-system

Tabellae har både on-premise och molnbaserade, fysiska och elektroniska system, program och mjukvara till de flesta ERP-system inklusive SAP, AX2009, AX2012, Visma, Dynamics 365 for Finance & Operations, M3, Oracle, Customer Engagement (CE), IFS, Navision/Business Central med flera. Tabellae minskar kostnaderna vid utbyte av dokument samt antalet okända faktorer i ERP-projektet så att den totala ERP-lösningen blir enklare att underhålla, billigare att uppgradera och kan släppas live i tid samt inom budgeten.

Var noga med vad företagets resurser avvänds till 

Med ett dokumenthanteringssystem från Tabellae är det möjligt att anpassa innehåll och bilagor till mottagaren samt distribuera med enskilda format (inklusive EDI) som kan användas helt utan transaktionskostnader. I systemet är det enkelt att göra ändringar i dokument och allt finns samlat på ett och samma ställe. Slösa inte bort dyrbar tid på att försöka hålla ordning på dokument när det finns ett system som kan göra det på ett tryggt och smidigt sätt.

Fler nyheter