En djuraffär i Stockholm med ett brett utbud

12 februari 2021 jonas olsson
En djuraffär i Stockholm med ett brett utbud

Finns det en fyrbent liten kompis hemmavid, eller kanske flera? Eller är det ett akvarium som är ögonstenen? En del nöjer sig med ett djur av en ras, andra vill ha både hund, katt, gnagare och fiskar. Vilket val man än gör vill man ju att djuren skall må bra. 

Vem vill jaga runt i flera olika affärer för att köpa mat och andra saker till husdjuret? Då är det praktiskt med en affär där allt finns under ett och samma tak. Att bara behöva gå till en enda affär som har ett brett och välrenommerat utbud gör det hela mycket enklare. På plats finns även kunnig och erfaren personal som kan hjälpa till med det man söker.

 

Sluta leta – här är guldkornet

Stockholm är stort och att leta efter en bra djuraffär i Stockholm kan tyckas vara som att leta efter en nål i en höstack. När man väl hittat guldkornet är lyckan gjord! Självklart har en bra djuraffär en kundklubb som gör att man som återkommande kund får återbäring på sina inköp som man gör.  Ett bonustips när man blivit kundklubbsmedlem – fyll i husdjurets födelsedag. Då får man som kundklubbsmedlem hämta ut en liten födelsedagspresent. 

Kanske man passar på att ha ett litet kalas för sitt husdjur på födelsedagen? Födelsedagsdjuret får lite av sitt favoritgodis, och du som ägare fixar också något gott att fira med. Förutom återbäring och present så får man också information om tillfälliga erbjudande för medlemmar.

 

 

Hundägare här finns både kloklipp och hundtrim!

Har man djur med klor så erbjuder butiken även kloklippning. För hundägare finns dessutom en hundtrimmare på plats. Det kan vara bra att boka en besökstid för hunden utan klippning en gång först. Då kan hunden vänja sig vid lokalen och personalen innan det är dags för klippning. 

Utöver kloklipp och hundtrim kan man också boka tid för tassvård och hundbad. Så, nästa gång det skall köpas foder eller andra saker till ditt husdjur, spana in vilka tjänster som erbjuds. Självklart finns det foder, leksaker och burar till smådjur också. 

Många gånger finns det mer än ett djur hemmavid, då är det praktiskt att passa på och handla in allting samtidigt. Personalen kan även tipsa om nya produkter som man kan använda till sina husdjur. Besök en komplett djuraffär med tjänster som går hand i hand med verksamheten. Det är så praktiskt när allt är samlat under ett tak.

Fler nyheter