Effektfullt med vänligt ljus

21 juli 2020 william eriksson
Effektfullt med vänligt ljus

Vill du skapa effektfulla detaljer i ditt hem eller på din arbetsplats? Då har du förhoppningsvis tänkt på att använda dig av belysning och ljus. Med dagens teknik och energisnåla ljus som bygger på led-teknik går det att skapa det allra mesta du kan tänka dig. För att skapa riktigt häftiga effekter kan du till exempel jobba med så kallade led-strips. De är små lysdioder på sträng som går att fästa på nästan vilken yta du vill. Tänk dig att lysa upp möbler underifrån och få en läcker spegling på golvet. Eller kanske lysa upp insidan av ramen på en spegel och skapa en djupeffekt. 

 

Mäktiga business-lokaler

För en riktigt läcker företagsinredning kan du välja att inreda med massor av dramatiskt svart. En svart inredning är inte ultimat att vistas i allt för länge men som en maffig mingellokal eller entré ger det ett pampigt intryck. Inred er entré helt i svart, med gulddetaljer och kristallkronor. Belys undersidan av möbler, trappor, ledstänger och liknande med hjälp av en smidig led strip. Få saker kan skapa en så dramatisk effekt som ljus och vi glömmer tyvärr ofta bort det. Belys kristallkronorna, belys speglar och belys de gröna växter som pryder er lokal.

 

 

Även i ett hem med stil

För det stilfulla hemmet kan du också skapa riktigt läckra effekter med dessa led-strips. Ett vardagsrum där barskåpet är belyst inifrån. En bokhylla där favoritböckerna eller era kristallglas får bli till ett tydligt blickfång. En tavellist med egen belysning blir effektfull. Se på rummet och lägg märke till de ytor som kommit i skymundan. Lys upp dessa ytor i rummet med ljus och du kommer att uppleva att hela rummet känns rymligare och större. När du belyser skumma vrår skapar du ett fräschare energiflöde och hela ditt hem kommer att kännas friskare och mer levande – prova! 

Fler nyheter