Du kan lätt köpa läder på Leatherhouse

Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

Kanske vill du sy en läderkjol eller läderjacka själv? Det finns alla olika sorters skinn du kan köpa på nätet. Har du en idé kan du hitta det du söker på en hemsida som har ett brett utbud. Exempelvis på www.leatherhouse.se hittar du allt från traditionell päls till tunna skinn. 

Det finns även skinn från olika exotiska djur som ormar och ödlor. Vill du tillverka ett klockarmband kan du göra det av krokodilskinn eller skinn från anakonda. Det ger en stor valmöjlighet för den som är konsthantverkare och vill göra bälten eller prydnadsföremål. 

Skinn och päls för värmens skull

Skinn är ett exklusivt material, men man använder ofta skinn och päls för att hålla värmen. Läderhandskar och pälsmössor är både snygga och värmande. En mockajacka är ett tåligt plagg och den är tidlöst användbar när som helst.

Det finns olika utseenden på skinn, så man kan sy tunna kläder för inomhusbruk lika väl som tjocka kappor och pälsar. Det blir också olika stil på kläderna, beroende på modell och material. Gå in på en hemsida för läder, så kan du välja det skinn du gillar. Länktips: http://leatherhouse.se/ 

 

Gör dina egna mockasiner

Det går att tillverka en mängd saker av läder, och exempelvis kan du sy dina egna mockasiner. Det finns tråd och andra tillbehör att köpa där du beställer ditt läder, så du kan göra egna väskor, skor och annat. Du kan också sy lampskärmar av läder, så det finns väldigt många användningsområden.

När man ska tillverka något kanske man utgår från ett önskemål från en kund, en intressant idé i en tidning eller så har man en fantasi om vad man skulle vilja göra och sälja. Man kan också pryda sitt hem med föremål som man har gjort av skinn och läder. Böcker är ju av tradition ofta inbundna med skinnband.

william eriksson