Det finns många godsaker att välja på som är utan socker

09 december 2021 Cecilia Olsson
Det finns många godsaker att välja på som är utan socker

editorial

Det är många som väljer bort (eller åtminstone försöker välja bort) socker i sin dagliga kost. Socker har ingen positiv effekt på kroppen, utan kan däremot bidra till övervikt och ge hål i tänderna. Det gör att det är väldigt klokt att försöka hålla sockerintaget på en låg nivå eller sluta helt med socker om man känner att man klarar av det. Det behöver dock inte vara så svårt att ta bort tillsatt socker från sin kost eftersom det finns bra alternativ till dessa produkter. 

Ett brett sortiment med produkter utan socker

Ett företag som vill att det ska vara enkelt att välja bort tillsatt socker är Easis. De erbjuder därför ett brett sortiment med olika sorters produkter utan socker. Bland annat så hittar man choklad, chips, karameller, kakor, granola, bars, müsli, sylt, marmelad, flingor och mycket mer. Det gör att man enkelt kan hitta en ersättare till den eller de produkter som man har svårt att sluta med. Man kan alltså äta godis och choklad utan att man samtidigt stoppar i sig massor av tillsatt socker!

image

Hos Easis finns även sockerersättning och sötningsmedel som man kan använda som ingrediens när man bakar. Det betyder att man fortfarande kan njuta av goda desserter och olika sorters bakverk, trots att man dragit ner på sockret, så länge man använder sig av någon av Easis sockerersättningsprodukter. De har dessutom sötningsmedel i tablettform som är perfekt för den som fortfarande vill kunna njuta av lite sötare kaffe eller te utan att behöva stoppa i en onyttig sockerbit. 

Man kan njuta trots att man väljer bort socker

Med hjälp av dessa produkter så kan det bli betydligt lättare att dra ner på sitt sockerintag. Hittar man bra ersättare till det man brukar äta så innebär det att man fortfarande kan njuta lika mycket av olika godsaker. Hitta din favorit idag och få hjälp på vägen till ett nyttigare liv!

Fler nyheter