Dags för renovering av trapphuset

24 juni 2021 william eriksson
Dags för renovering av trapphuset

Vad händer om du fullkomligt struntar i trapphuset i din flerfamiljsbostad? Städningen kommer snabbt märkas av, ifall den slutar att ske. Men när det gäller övriga skicket i trapphuset så kan det ta många år innan du börjar märka av något. Då lär det ha börjat bli skrapskador, hack i väggarna, fönster som börjat flagna och trappsteg som börjat gå sönder. Med andra ord ingen vacker syn.

Men ett trapphus som får förfalla kan till och med bli farligt att gå i. Det kan trilla ner bitar från väggar och tak som du kan snubbla på. Trappstegen kan bli ojämna och öka fallrisken och trappräcket kan börja lossna, så att du tar med dig det i fallet. Och hela vägen fram tills att det blir så illa kommer du ha ett trapphus som absolut inte ser vackert ut. Dessutom kommer besökare undra hur det står till med ekonomin och intresset från dig som ägare.  

 

Öka värdet och säkerheten

Det första intrycket är det som färgar en hel relation. Så är det även när det gäller trapphuset i en flerfamiljsbostad. Om du som intressent av en lägenhet kommer in i ett fult och farligt trapphus så kommer du direkt bli sugen på att vända och gå. Och för dig som redan bor i huset, kan det bli mindre lockande att ta hem någon ny bekantskap. Någon som kan börja undra varför du bor i något så förfallet.

Är det dags för dig att snygga till trapphuset i din bostad? Gör en grundlig sökning på: trapphusrenovering. Då kan du hitta exempelvis: https://www.sakerbostad.se/Renovera-trapphus-trapphusrenovering

Någon som kan hjälpa dig att få ett vackert och säkert trapphus för dig och dina boende. Ett trapphus som är säkrare och som dessutom kommer hjälpa till att öka värdet av din fastighet. Det blir vinster på flera håll, med andra ord.

Fler nyheter