Bocka inte plåten själv

17 augusti 2020 william eriksson
Bocka inte plåten själv

Ska du använda plåtdetaljer i dina konstruktioner kan det vara smart att lämna bort metallbearbetningen till ett proffsigt företag som jobbar med plåtbearbetning i Stockholm.

Sitt inte och bocka plåten själv. Dels är det tidsödande, och dels blir bitarna inte exakt likadana. En expert gör jobbet snabbt och lätt åt dig med ett perfekt resultat. Du drar nytta av deras stora maskinpark och får en produkt du kan vara riktigt nöjd med.

Stansning, fräsning och mycket mer

Du kan lämna alla dina plåtuppdrag till en seriös firma i Stockholm, som servar massor av företag och som har ändamålsenlig och modern utrustning för fräsning och stansning med mera. Vill du ha ytterligare hjälp av dem har de specialister som kan ställa upp både med materialkunskap och konstruktion.

Du slipper själv göra stora investeringar när det gäller utrustning och maskiner. Konsulter kan hjälpa dig även om du vill ha svetsade eller smidda delar eller något särskilt specialutförande.

Känner du att du har idéer som du vill ha förverkligade ska du bara höra av dig till dem och fråga hur ni kan gå vidare. Konsulter och tekniker ställer mer än gärna upp och ger dig förslag och kostnadsberäkningar. De flesta uppfinningar går att realisera, så därför ska du inte vara rädd för att fråga.

 

Använd dig gärna av CNC-tekniken

Genom att använda CNC, Computer Numerical Control, har man tillgång till datorteknik vid tillverkning och bearbetning. Det blir mindre svinn, för man tar vara på materialet mycket bättre. Det beror på att maskinens rörelser är förprogrammerade och därigenom helt kontrollerade.

Det som produceras i en CNC-maskin är alltså mycket mer exakt utfört än vad hantverk skulle vara. Så tekniken är inget problem. Du kan få bearbetat din plåt på vilket sätt du vill. Ta kontakt med ett plåtbearbetningsföretag i Stockholm, så får du all hjälp du kan behöva.

Fler nyheter