Bli snygg i munnen med tandläkare på Östermalm

13 mars 2022 patrick pettersson
tandläkere Östermalm

editorial

Usch! Tandvård. Det för med sig tankar på en steril sal med vita väggar. Tandläkare med masker som står och rotar runt i munnen på en. Verktyg som skrämmer slag på en vid blotta synen av dem. Det är inte roligt det.

Man lutas tillbaka och sedan kommer tandläkaren med den där kroken och börjar skrapa loss på tänderna samtidigt som man gör allt man kan för att hålla tungan rätt i mun. Man vill ju inte bli huggen i den. Sedan den där apparaten som suger bort saliven. Och hur man sen måste spotta ut och det finns rött i det…

Nog för att ge en kalla kårar. Men tänk om man kunde gå till en tandläkare och skratta. Tänk om man kunde gå frivilligt för att få ordning på det estetiska snarare än det nödvändiga? Det hade känts lite roligare isåfall.

 

tandläkere Östermalm

 

Mer än det estetiska hos tandläkare på Östermalm

Det finns tandläkare på Östermalm som är specialiserade på estetisk tandvård. Om man har missfärgade tänder så fixas det antingen direkt med skalfasader om man har bråttom eller med tandblekning om man har lite mer tålamod. Tandreglering gör så att tänderna sitter rätt i munnen och om man vill ha bling så kan det även fästas tandsmycken.

Tandläkare Östermalm ser givetvis till ens munhälsa också. Man kan ju inte ta hand om det ytliga om insidan är rutten. Därför finns det tillgång till allmäntandvård och tandhygienister som ser till att ens tänder är hela och rena innan man fixar till det estetiska.

Välkommen ner på ett besök hos tandläkare på Östermalm. Här tas ens tänder omhand med ett leende och ett skratt. Aldrig mer behöver man känna ångest inför att besöka tandläkaren. Se inte ditt tandläkarbesök som en nödvändighet, se det i stället som en träff med en god vän!

Fler nyheter