Återfukta huden med en ansiktsmask

12 maj 2020 Eva Olsson

Att unna sig en sig en härlig ansiktsmask med jämna mellanrum kan kännas lika lyxigt som att gå till en hudterapeut. Idag finns det så många olika ansiktsmasker att välja bland, så det blir inte svårt att hitta en eller flera som passar för var och en.

Köp ansiktsmask online på Sephora. Här har du en mängd olika produkter i många olika märken att välja bland. De har även allt man behöver inom makeup och hudvård. Många parfymer med härliga dofter från olika märken hittar du också här, förutom produkter för hår och kropp. Sephora har även en egen collektion med produkter som läppbalsam, ansiktsmasker, Body Scrub, ansiktskrämer och mycket mer.

En av alla ansiktsmasker som finns här är Watermelon. Den appliceras på fuktad eller torr hy och får verka i 5 till 10 minuter innan den sköljs bort med ljummet vatten. Sedan kan man kombinera med Watermelon Brightening Serum för att få ännu mer fukt och lyster.

Det finns även en ansiktsmask vid namn Water Sleeping Mask, som återfuktar huden på djupet medan du sover. Den är en fuktgivande gelmask som ger massor av fukt till en ansträngd och sprucken hud.

Sephora har även 6 butiker i Sverige och där kan du få personlig skönhetsrådgivning och många skönhetstips. I en del butiker kan du också få personlig hjälp och vägledning hur du ska lägga din makeup och även vilka hudvårdsprodukter som passar just dig.   

När du handlar online på Sephora och gör ett köp för över 550 kr, betalar du ingen fraktavgift. I annat fall betalar du bara 29 kr i frakt, så fraktkostnaden är inte hög. Du kan också välja att antingen betala med VISA, Mastercard eller göra ett fakturaköp via Klarna. Dessutom garanterar de en leverans inom 1-3 arbetsdagar efter att man gjort beställningen. Här har du också rätt att returnera en produkt om du inte är helt nöjd med ditt köp.

Fler nyheter